Proizvodi za onkologiju i hematologiju

______________________________________

Onkologija i hematologija

Tvrtka VelMed d.o.o. zastupa i prodaje proizvode tvrtke C.R.BARD te vam možemo ponuditi dugotrajne centralno venske katetere (CVC) i Port sisteme te katetere za periferni pristup (PICC & MIDLINES). Tvrtka C.R.BARD nudi vam najpotpuniju liniju proizvoda za vaskularni pristup za odrasle i djecu.

Detaljne informacije možete pronaći na:

Pogledajte neke od naših proizvoda

____________

Nudimo vam Hickman, Broviac i Leonard dugotrajne centralno venske katetere, Groshong katetere sa zatvorenim vrhom i valvulom sa strane te Hohn katetere srednjeg roka trajanja. Također tvrtka BARD nudi liniju katetera PowerHickman, PowerHohn i PowerLine kod kojih je omogućeno davanje kontrastnih sredstava.

Tvrtka BARD vam može ponuditi širok izbor Port sistema – 13 tipova komorica sa 3 različita tipa katetera (Hickman, Groshong i ChronoFlex polyurethan). U svijetu je BardPort sistema postavljeno više nego bilo kojeg drugog proizvođača. U ponudi su plastični i titanski portovi, niskoprofilni portovi, portovi sa dva lumena, peritonealni port sa Tenckhoff kateterom te također PowerPort – linija port sistema kod kojih je omogućeno davanje kontrastnih sredstava. Uz širok izbor portova, također je u ponudi širok izbor igala za pristup portu / sigurnosnih infuzijskih setova.

Kod katetera za periferni pristup nudimo vam silikonske katetere, katetere od polyurethana te Groshong katetere. Također postoji Power linija katetera za omogućeno davanje kontrastnih sredstava. Bard Access Systems prepoznaje složene potrebe onkologa, radiologa i sl.. Kao vaš partner, nudimo najcjelovitiji liniju PICC & MIDLINES – sve na jednom izvoru, dostupnost vrhunske usluge i podrške.

Infekcije i tromboza su vodeći uzročnici gubitka katetera. Unutarnje infekcije (u lumenu katetera ) su problematičnije od vanjskih. Minimiziranje infekcija je tako postalo prioritetno kako bi se smanjile individualne posljedice na pacijentima ( rizik od endokarditisa ) te smanjili troškovi liječenja.

Također u svom asortimanu nudimo TauroLock™ otopinu za profilaksu infekcija i okluzija u kateterima i portovima za centralno venski pristup tvrtke TuroPharm GmbH. Kombinacija citrata (4%) sa (cyclo)-taurolidinom i heparinom/ urokinazom ima odličan antikoagulantni i antimikrobni učinak čak i protiv otpornih mikroorganizama kao što su MRSA i VRE.

Detaljne informacije možete pronaći na:

NAŠI PARTNERI
________________

Na tržištu RH zastupamo, uvozimo i prodajemo medicinske proizvode tvrtki:

C. R. BARD - SAD

Biopsija, CV kateteri i port sistemi , kateteri za dijalizu, EP, gastroenterologija, urologija i medicina.

 TauroPharm GmbH - Njemačka

Otopina za profilaksu infekcija i okluzija u kateterima za centralno venski pristup.

 Hobbs Medical Inc., SAD

Hobbs Medical se specijalizirala za dizajn i proizvodnju dijagnostičkog i terapeutskog pribora za gastrološku i pulmološku endoskopiju.

 

 ConMed Corp. - SAD

                Distributer za RH je Doctum d.o.o.       

CET(gastroenterologija i pulmologija) - program se i dalje prodaje putem tvrtke VelMed d.o.o.

Sjedište tvrtke Doctum d.o.o.: Eugena Kumičića 2, 51410 Opatija, Hrvatska

Poslovni ured i skladište: Put Bana 9, 21 204 Dugopolje, Hrvatska

 

 

 

 

Ukratko medicinski proizvodi su: kateteri, stentovi, drenaže, igle, instrumenti i uređaji, te endoskopski pribor i instrumenti. Proizvođači posjeduju ISO certifikate i proizvode medicinske proizvode visoke kvalitete. Medicinski proizvodi imaju CE certifikate, te iste imamo na skladištu i isporučujemo ih odmah po primitku narudžbe.

Sve svoje obveze izvršavamo na vrijeme i prema dogovoru!

Uspjeh u poslovanju temeljimo na kvaliteti proizvoda i politici zadovoljnog korisnik.

Prodaja medicinskih proizvoda

VelMed d.o.o. je tvrtka koja obavlja poslove

 

Ponuda naših proizvoda

Kateteri, stentovi, drenaže, mrežice, igle

 

Kontaktirajte nas

01 24 31 006 velmed@zg.t-com.hr

 

VelMed d.o.o.

Obavljamo poslove zastupanja, posredovanja, uvoza i veleprodaje medicinskih proizvoda na području RH.

Od 2012.godine tvrtka VelMed d.o.o. posjeduje ISO 9001 certifikat za politiku kvalitete poslovanja, čime je potvrdila visoke standarde rada i poslovnosti.

Kontakt podaci

 

Ogrizovićeva br. 40/C
10000 Zagreb
velmed@zg.t-com.hr
Tel: +385 1 24 31 006
Tel: +385 1 23 43 417
Fax: +385 1 38 20 636