Proizvodi za gastroenterologiju-internu

_______________________________________

Gastroenterologija-interna

 

Tvrtka Doctum d.o.o. distribuira proizvode tvrtke ConMed Inc. na području RH. Tvrtka VelMed d.o.o. prodaje proizvode za potrebe gastroenterologije na području RH.
Tvrtka ConMed Inc. ima više od 20 g. iskustva u razvijanju proizvoda za potrebe gastroenterologije i pulmologije čiji dio zastupa i prodaje tvrtka VelMed d.o.o.
Za potrebe gastroenterologije možemo vam ponuditi žice vodilice, ERCP kanile, papilotome, polipektome, balon katetere za uklanjanje kamenca, plastične i metalne bilijarne stentove. Također u ponudi imamo bilijarne i ezofagijalne i Pyloric/Colonic PET balon dilatatore, kliješta za biopsiju te citološke četkice i četkice za čišćenje.
Možemo vam ponuditi transbronhijalne aspiracijske igle (citološke i histološke) te iglu za EUS. Igla za EUS je dizajnirana u dogovoru sa gastroenterolozima za bolje i preciznije izvođenje aspiracije.

Detaljne informacije možete pronaći na:

Pogledajte neke od naših proizvoda – ConMed

_______________

C.R.BARD nudi proizvode za enteralnu prehranu – Hickman® katetere, PEG gastrostome, zamjenske gastrostome te pribor za održavanje (za djecu i odrasle). Također u asortimanu nudimo i drenaže abscess i SUMP dren.

Detaljne informacije možete pronaći na:

Pogledajte neke od naših proizvoda – BARD

__________________

Infekcije i tromboza su vodeći uzročnici gubitka katetera. Unutarnje infekcije (u lumenu katetera ) su problematičnije od vanjskih. Minimiziranje infekcija je tako postalo prioritetno kako bi se smanjile individualne posljedice na pacijentima ( rizik od endokarditisa ) te smanjili troškovi liječenja.

Također u svom asortimanu nudimo TauroLock™ otopinu za profilaksu infekcija i okluzija u kateterima i portovima za centralno venski pristup tvrtke TuroPharm GmbH. Kombinacija citrata (4%) sa (cyclo)-taurolidinom i heparinom/ urokinazom ima odličan antikoagulantni i antimikrobni učinak čak i protiv otpornih mikroorganizama kao što su MRSA i VRE.

Detaljne informacije možete pronaći na:

Hobbs Medical je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 1984.g. Među prvima se specijalizirala za dizajn i proizvodnju dijagnostičkog i terapeutskog pribora za gastrološku i pulmološku endoskopiju. Možemo vam ponuditi bilijarne i pankreas stentove, hvatalice i ekstraktore stranih tijela (višekratne i jednokratne), polipectome (višekratne i jednokratne), ezofagijalne i pilor/kolon balon dilatatore te balon dilatatore za akalaziju. Također u asortimanu imamo spray i aspiracijske katetere, igle, četkice te ostali pribor.

Više o Hobbs proizvodima možete pronaći na:

Pogledajte neke od naših proizvoda – Hobbs Medical

_______________

NAŠI PARTNERI
________________

Na tržištu RH zastupamo, uvozimo i prodajemo medicinske proizvode tvrtki:

C. R. BARD - SAD

Biopsija, CV kateteri i port sistemi , kateteri za dijalizu, EP, gastroenterologija, urologija i medicina.

 TauroPharm GmbH - Njemačka

Otopina za profilaksu infekcija i okluzija u kateterima za centralno venski pristup.

 Hobbs Medical Inc., SAD

Hobbs Medical se specijalizirala za dizajn i proizvodnju dijagnostičkog i terapeutskog pribora za gastrološku i pulmološku endoskopiju.

 

 ConMed Corp. - SAD

                Distributer za RH je Doctum d.o.o.       

CET(gastroenterologija i pulmologija) - program se i dalje prodaje putem tvrtke VelMed d.o.o.

Sjedište tvrtke Doctum d.o.o.: Eugena Kumičića 2, 51410 Opatija, Hrvatska

Poslovni ured i skladište: Put Bana 9, 21 204 Dugopolje, Hrvatska

 

 

 

 

Ukratko medicinski proizvodi su: kateteri, stentovi, drenaže, igle, instrumenti i uređaji, te endoskopski pribor i instrumenti. Proizvođači posjeduju ISO certifikate i proizvode medicinske proizvode visoke kvalitete. Medicinski proizvodi imaju CE certifikate, te iste imamo na skladištu i isporučujemo ih odmah po primitku narudžbe.

Sve svoje obveze izvršavamo na vrijeme i prema dogovoru!

Uspjeh u poslovanju temeljimo na kvaliteti proizvoda i politici zadovoljnog korisnik.

Prodaja medicinskih proizvoda

VelMed d.o.o. je tvrtka koja obavlja poslove

 

Ponuda naših proizvoda

Kateteri, stentovi, drenaže, mrežice, igle

 

Kontaktirajte nas

01 24 31 006 velmed@zg.t-com.hr

 

VelMed d.o.o.

Obavljamo poslove zastupanja, posredovanja, uvoza i veleprodaje medicinskih proizvoda na području RH.

Od 2012.godine tvrtka VelMed d.o.o. posjeduje ISO 9001 certifikat za politiku kvalitete poslovanja, čime je potvrdila visoke standarde rada i poslovnosti.

Kontakt podaci

 

Ogrizovićeva br. 40/C
10000 Zagreb
velmed@zg.t-com.hr
Tel: +385 1 24 31 006
Tel: +385 1 23 43 417
Fax: +385 1 38 20 636